Konsolidace půjček se půjčka v hotovosti na benzince zápisem do rejstříku

Získání konsolidační půjčky je skvělý způsob, jak snížit své měsíční splátky a ušetřit své peníze. Než však o ně požádáte, je důležité porozumět podrobnostem o tom, jak tyto typy půjček fungují.

půjčka ihned

Domácí kapitálové půjčky

Použití domácích půjček ke konsolidaci dluhu vám může pomoci ušetřit stovky dolarů na úrocích každý rok. Tento typ rozhodnutí byste však neměli dělat bez domácích úkolů.

Půjčka na vlastní bydlení vám může pomoci získat hotovost, půjčka v hotovosti na benzince kterou potřebujete na cokoli, od svatebních výdajů po účty za lékařskou péči. Může vám také zjednodušit život konsolidací více dluhů do jedné zvládnutelné měsíční splátky.

Půjčky na bydlení jsou dostupné od bank, družstevních záložen a online poskytovatelů půjček. Abyste se kvalifikovali pro tento typ půjčky, budete muset prokázat vlastní kapitál. Obvykle je vyžadován odhad domu. Výše půjčky závisí na hodnotě vašeho domu. Půjčky na bydlení mají obecně nízké úrokové sazby, takže můžete ušetřit spoustu peněz.

Konsolidace dluhu pomocí úvěru na bydlení vám může pomoci zjednodušit vaše finance a splatit dluhy. Může však také zvýšit vaše dluhové zatížení.Pokud zaostáváte se svými platbami, může být váš dům zabaven.

Kreditní karty

Používání kreditních karet pro konsolidaci půjček vám může usnadnit život. Může snížit počet účtů, které musíte zaplatit, a snížit úrokové náklady. Pokud platíte včas, může také zvýšit vaše kreditní skóre. Než se rozhodnete, musíte vědět několik věcí.

První věc, kterou byste měli udělat, je zkontrolovat podmínky vaší kreditní karty. Některé společnosti vydávající kreditní karty nenabízejí žádné úrokové sazby po dobu jednoho roku, zatímco jiné ne. Pokud máte zájem o půjčku od banky nebo družstevní záložny, můžete najít lepší sazbu.

Nejlepší způsob, jak to zjistit, je promluvit si s vaší kreditní kartou. Je to zdarma a mohou vám poskytnout několik užitečných tipů pro konsolidaci dluhu.Podívejte se také na webové stránky vaší kreditní karty, kde najdete informace o nejlepších způsobech, jak splatit svůj dluh. Můžete se také přihlásit k odběru e-mailových nebo textových upozornění.

Federální studentské půjčky

Ať už uvažujete o konsolidaci svých federálních studentských půjček nebo jste současným dlužníkem, měli byste vědět o výhodách a nevýhodách. Více o federální konsolidaci studentských půjček se můžete dozvědět na webových stránkách ministerstva školství.

Když konsolidujete své studentské půjčky, můžete se rozhodnout je splácet po delší dobu, což může vést k nižším měsíčním splátkám. Můžete také získat pevnou úrokovou sazbu a můžete si vybrat plán splácení řízený příjmem. Možná ale nebudete moci využít jiných výhod, jako je například odpuštění půjčky.

Když konsolidujete své federální studentské půjčky, můžete mít nárok na odpuštění půjčky za veřejné služby. Pokud splňujete podmínky, můžete si prodloužit dobu splácení až na 30 let.

Když konsolidujete své půjčky, budete mít jedinou pevnou úrokovou sazbu, která se vypočítá jako vážený průměr zákonných úrokových sazeb vašich půjček. Sazba bude zaokrouhlena na osminu procenta.

Programy vyrovnání dluhů

Zda jsou pro vás programy vyrovnání dluhů pro konsolidaci půjček se záznamem v registru vhodné, záleží na vaší situaci. Programy vyrovnání dluhů jsou navrženy tak, aby vám pomohly snížit váš dluh a vyhnout se úpadku. Mohou však přinést řadu rizik. Tato rizika mohou ovlivnit váš kredit.

Programy vyrovnání dluhů často nejsou tak dobré, jak se zdají. Nejsou zaručeny a jejich splácení může trvat dlouho. Některé společnosti slibují, že zaplatí vašemu věřiteli 50 % nebo více z toho, co dlužíte, ale nemusí to stát za papír, na kterém jsou vytištěny.

Tento proces zahrnuje jednání společnosti třetí strany s vašimi věřiteli, aby vám zajistila nižší zůstatek. Budou od vás vybírat platby, držet je na vázaném účtu a poté je distribuovat, když bude dosaženo dohody. Mohou také navrhnout přesunout některé z těchto plateb na speciální spořicí účet. Tyto úspory mohou být zdaněny a můžete nakonec zaplatit více, než byste měli v původním zůstatku.