Kuidas saada pakun laenu eraisikule Credit24 laenu

Kui soovite laenu saada, on palju kohti, kuhu saate pöörduda. Üks selline koht on Credit24. See pakun laenu eraisikule ettevõte pakub teie vajadustele vastavat laia valikut laene, alates isiklikust laenust kuni puhkuselaenuni. Samuti pakub see laenu võlgade konsolideerimiseks ja kodu renoveerimiseks.

tagatiseta laen

Krediidiliin

Credit24 pakub eraisikutele ja ettevõtete omanikele mitmesuguseid laene, sealhulgas isiklikke krediidiliine. Need laenud on mõeldud selleks, et aidata laenuvõtjatel hallata oma raha ja kulusid, olenemata sellest, kas nad vajavad ühekordset ostu või on tegemist muutuva igakuise sissetulekuga.

Esimene samm Credit24-ga krediidiliini saamiseks on avalduse esitamine. Seda saab teha veebis ja selleks on vaja kehtivat e-posti aadressi, telefoninumbrit ja kehtivat pangakontot. Laenu kinnitamiseks kulub kolm tööpäeva. Kui olete heaks kiidetud, eraldatakse teile laenusumma, mis põhineb teie isiklikel asjaoludel.

Kui olete heaks kiidetud, saate oma krediidiliini vastavalt vajadusele kasutada. Selle aja jooksul maksate intressi ainult teie poolt välja võetud summalt. Samuti saate oma krediidiliinist igal ajal taganeda. See muudab vajaliku raha hankimise lihtsaks, kui seda vajate.

Fikseeritud eralaen

Credit24 fikseeritud eralaen on mõeldud selleks, et pakkuda laenuvõtjale kindlaksmääratud intressimäära ja tagasimakseplaani tagatist. Neid laene kasutatakse tavaliselt kodu parandamiseks, võlgade konsolideerimiseks või muudeks tekkida võivateks kulutusteks.

Enamasti on nendel laenudel fikseeritud intressimäär ja igakuised maksed, mis jäävad kogu laenu kehtivusaja jooksul samaks. Neid saab tagasi maksta kahenädalaste või iganädalaste osamaksetena ning need makstakse tagasi ka automaatselt.

Credit24 fikseeritud eralaenu saamiseks peab taotleja olema Austraalia kodanik, töötav, 18-aastane või vanem ning tal peab olema regulaarne sissetulek. Taotleja laenutaotlus vaadatakse läbi ja rahuldatakse ligikaudu kolme tööpäeva jooksul, misjärel saab raha kanda laenusaaja pangakontole.

Credit24 fikseeritud eralaenu üks eeliseid on see, et saate ennetähtaegselt tasuda ilma trahvita. See on suurepärane võimalus, kui teil on tasuda ootamatu arve.

Tagasimakse periood

Kui vajate laenu, peaksite olema teadlik kõigist sellega seotud teguritest. Nende hulgas on ka laenu tagasimakse periood. Tavaliselt on väikelaenu tagasimakse tähtaeg 30 päeva, suurema laenu puhul aga pikem.

Hea uudis on see, et Credit24 laen pakub erinevaid tooteid. Nende hulka kuuluvad fikseeritud isiklikud laenud, krediidiliin ja lühiajalised laenud. Vajadusel saate taotleda ka õppelaenu.

Ettevõtte fookuses on turvalisus ja mugavus. Nende eesmärk on pakkuda erinevaid laenulahendusi, mis vastavad nii algajate kui ka kogenud laenuvõtjate vajadustele. Lisaks laia tootevaliku pakkumisele pakuvad need kiiret ja mugavat rakendusprotsessi.

Nende veebisait pakub teavet nende toodete ja teenuste kohta. Klienditeenindusele pääsete juurde faksi, e-posti ja veebivestluse kaudu. Sait on loodud nii, et laenutaotlusprotsess oleks võimalikult lihtne. Krediidiliini saate valida oma eelarve ja tagasimakse eesmärkide põhjal. Saidil on ka kalkulaator, mis arvutab teie eest tagasimaksed.

Kulud

Credit24 annab laenu väikestele, keskmistele ja suurtele summadele. Laen kinnitatakse tavaliselt ühe päeva jooksul ja raha on teie pangakontol saadaval samal päeval. Maksimaalne summa, mida saate Credit24 kaudu laenata, on 10 000 dollarit.

Credit24 on veebipõhine laenuandja, nii et saate laenu taotleda kodust, töölt või mis tahes muul kellaajal päeval või öösel. Samuti saate valida tagasimakse perioodi.

Laen põhineb teie krediidiskooril ja sissetulekul. Krediit24 laenu saamiseks peab teil olema töökoht, regulaarne sissetulekuallikas ja olete vähemalt 18-aastane. Laenu maksumus on 20% asutamistasu laenusummalt. Intress sõltub laenu suurusest ja tähtajast.

Credit24 klientidele pakutakse pikaajaliste laenude puhul krediidi kulukuse määra vahemikus 24% kuni 47,8% ja keskmise tähtajaga laenude puhul 4%. Maksimaalne summa, mida saate Credit24 kaudu laenata, on olenevalt teie profiilist vahemikus $ 5100 kuni $ 10 000. Tagasimakse tähtaeg võib olla kuus kuud kuni kolm aastat.