Mida peate teadma kiirlaen kohe soodsate laenude kohta

Kui soovid osta kodu, oled võib-olla kuulnud, et saad soodsalt laenu. Hea uudis on see, et te ei ole seda tüüpi laenude otsimisega üksi, kuna neid pakuvad väga erinevad laenuasutused. Kuid enne, kui saate neid laene ära kasutada, peate veenduma, et teate, millega te tegelete.

laen eraisikult eraisikule

Interneti-laenuandjad pakuvad soodsamaid laene kui krediidiühistud

Saadaval on mitut tüüpi finantsteenuseid, sealhulgas laenud ja krediitkaardid. Olenemata sellest, kas soovite avada arvelduskontot või osta uut kodu, peaksite kindlasti ostlema. Madalamaid intressimäärasid leiate Interneti-laenuandjatelt ja pankadest.

Mõnel laenuandjal võib olla parem teenindus ja rohkem tooteid kui teistel. Võimalik, et saate ka rohkem isikupärastatud klienditeenindust. Mõned pangad on töötajate omanduses, mis on pluss.

Interneti-laenuandjad saavad laenuvõtjatele laenupakkumisi teha minutitega. See tähendab, et te ei pea ootama, et saada vajalik raha.

Sõltuvalt teie vajadustest saate valida ka erinevate intressimäärade vahel. Näiteks võite võtta palgapäevalaenu, et katta oma arveid kuni järgmise palgani. Siiski on oluline meeles pidada, et traditsioonilistel palgapäevalaenud on sageli kõrge krediidi kulukuse määraga. Kui proovite oma krediiti taastada, võite kaaluda ka laenuandja laenu.

Röövellik laenamine

Röövlaenamine on praktika, mille puhul laenuandjad nõuavad laenuvõtjatelt kõrgeid tasusid, mis on sageli varjatud. Lisaks on laenutingimused sageli laenuvõtjale ebasoodsad.

Paljud laenuvõtjad on röövelliku laenamisega silmitsi seistes segaduses. Seda seetõttu, et need laenuandjad kasutavad laenuvõtjate allkirjastamiseks sageli agressiivset taktikat. Samuti võivad nad panna laenuvõtjad nõustuma tingimustega, millest nad aru ei saa.

Röövlaenud on kiirlaen kohe kõrge riskitasemega laenuturul suur probleem. Röövellikud laenuandjad on suunatud madalama sissetulekuga majaomanikele ja inimestele, kes ei ole hästi haritud. Need laenuandjad võivad nõuda laenuvõtjatelt kõrgeid intressimäärasid, kasutada ära laenuvõtjate puudulikku mõistmist finantstehingute kohta ja julgustada laenu võtma kodu omakapitali vastu.

Üks röövellike laenuandjate levinud tava on “laenu loovutamine”. See tähendab, et laenuandja võib korduvalt püüda saada samalt kliendilt makset, mille tulemuseks on lõputu laenu tagasimaksetsükkel.

Tarbijate finantskaitsebüroo on tegelenud röövellike laenude vastu võitlemisega. Agentuur esitas röövelliku laenutegevuse vastu hagi.

Hiina valitsuse laenud

Hiina valitsus on olnud aktiivne rahvusvaheline laenuandja alates 1949. aastast. Hiina on praegu maailma suurim ametlik võlausaldaja. Ta on andnud arengumaadele märkimisväärseid rahvusvahelisi laene.Need laenud on aga avaldanud arengule negatiivseid tagajärgi.

Paljud Hiinast laenu võtnud riigid on oodatust rohkem võlgu. Võla uuesti läbirääkimised on tavalised. Need läbirääkimised võivad hõlmata refinantseerimist, osalist võlgade andeksandmist ja laenutingimuste pikendamist. See võib olla positiivne samm laenuvõtjate võlgade teenindamise võimekuse parandamiseks. Kuid need võivad jätta ka suure võlakoorma pärandi.

Uues uuringus on uuritud Hiina investeeringute ulatust arengumaade laenudesse. Uuring kasutab teaduslikku andmebaasi, et hinnata enam kui 100 areneva majandusega Hiinale võlgnetavaid võlgu. Selle avaldas AidData. See artikkel annab selgema pildi Hiina välisvaluutareservidest ja arengu rahastamisse tehtavatest investeeringutest.

Hiina riigi juhitud rahvusvahelised laenud on tavaliselt tagatud tagatisega. Tüüpilised intressid ja põhiosa tagasimaksed on tagatud rahastatud projektidest või kaupade ekspordist saadava tuluga.

Airbnb kinnisvara ei ole teie peamine elukoht

Kui kaalute Airbnb kinnisvara ostmist, kuid teil pole õnnestunud laenu tagada, saate kasutada mõnda muud võimalust. Esiteks saate oma olemasoleva hüpoteeklaenu refinantseerida või osta tavapärase või väikeettevõtte laenu. Need laenud võivad olla suurepärane viis vabastada osa varadest, mille olete oma kodu hüpoteegi alla pannud. Sissemakse tegemiseks peate siiski veenduma, et teil on käepärast palju sularaha.

Teine võimalus on kodukapitali krediidiliin, mida tuntakse ka teise hüpoteegina. Seda tüüpi laen võimaldab teil saada ühekordse summa või võtta krediidiliini. Kui valite selle valiku, peate maksma laenatud raha eest intressi, mis on kõrgem kui hüpoteegi tavamäär.

Kui te ei soovi osta Airbnb kinnisvara, kuid teil on siiski maja ostmisel silm peal, võite taotleda tavalist või kodukapitalilaenu. Laenuandjad käsitlevad Airbnb kinnisvara üldiselt investeeringuna ja võivad nõuda tavahüpoteegi miinimumnõuetest suuremat sissemakset. Nad vaatavad ka teie lühiajalist rentimise ajalugu, mis tähendab, et teil peab olema tugev krediidiprofiil.